Joke Van der Zande

KETONES BELGIUM

Ik ben Joke Van der Zande,
mama van twee prachtige dochters, gediplomeerd vroedvrouw,
verantwoordelijke van mijn eigen kinderopvang en healthcoach.

Samen met mijn echtgenoot, Senka Bellens, ben ik steeds op zoek naar nieuwe opties om onze dochter met beperking alle kansen te geven.
In deze zoektocht ontmoette ik begin april een geweldige vrouw uit Australië die me de ketonen en de effecten daarvan leerde kennen.
De ketonen zouden heel voordelig zijn voor de hersenontwikkeling van onze dochter.

 

Transport

 Snel werd duidelijk dat we deze ketonen niet zo gemakkelijk naar ons konden laten sturen. Het bedrijf Prüvit werkt nog niet binnen Europa waardoor we de ketonen niet rechtstreeks in België kunnen bestellen.

Overtuiging!

Ik was na verder onderzoek helemaal overtuigd dat ik deze ketonen wou gebruiken met het hele gezin. Ze zouden niet alleen goed zijn voor onze hersenen maar ook meer energie en focus leveren, je lichaamssamenstelling verbeteren en zelfs ontstekingsremmend werken. We besloten om er alles aan te doen om deze producten te testen

Doorzetting!

Na vele risico’s en uitdagingen kwamen de producten meer dan maand later bij ons aan. Ondertussen was ik niet gestopt met mensen uit Amerika en Australië te contacteren over hun ervaringen met het product. Ik was hierdoor al voor ik het product zelf kon testen, overtuigd om promoter te worden bij Prüvit. Ik wil als promoter zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe de ketonen je beter kunnen maken.

We gebruiken de ketonen nu al langer dan 2 maanden en ja de effecten zijn echt geweldig. We zijn allemaal fan en kunnen niet wachten om iedereen te laten voelen wat wij voelen.

Onze visie,
Verbeter jezelf elke dag!

Onze ervaring

13
Promoters
1
Ons bestaan in jaar
116
Happy klanten!