KETO//OS NAT

KETO//OS NAS
Werelds eerste en enige pure therapeutische ketonen op natuurlijke basis.
De BHB zouten van KETO//OS NAT waarvoor een patent is aangevraagd, maken een snelle absorptie mogelijk van de ketonen. Dit zorgt voor een snelle ketose in je lichaam met de geweldige effecten die daaruit voortkomen.
Prüvit werkt enkel met R-Beta Hydroxybutyrate : dit zijn de ketonen die identiek zijn aan de ketonen die we aanmaken in ketose. Ze werken dus niet met een mix van exogene ketonen, aangezien de BHB-blends minder efficiënt zijn.
KETO//OS NAT is een voedingssupplement dat je oplost in water en drinkt ter aanvulling van een gezonde levensstijl. Je drinkt een portie bij het opstaan en een portie in de namiddag.
De ketonen kunnen veel voordelige effecten hebben , de belangrijkste zijn meer energie, meer focus, betere concentratie , mentale helderheid, het remmen van de eetlust, een ontstekingsremmende werking, betere kwaliteit van je nachtrust, snellere spieropbouw, …
KETO//OS NAT is glutenvrij, lactosevrij, vegan en  bevat geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en zoetstoffen. De zoete smaak van het product is alleen te danken aan het gebruik van pure stevia.
Voedingswaarden (per portie)
Energie 45 kcal
Koolhydraten 5 g
waarvan suikeralcoholen 4 g
Vitamine B6 (pyrodixine) 5 mg
Vitamine B12 (methylcobalamin) 100 mcg
Calcium 270 mg
Sodium 910 mg
N8 Max NAT Blend 12,6 g
R-BHB
L-Taurine
Gefermenteerde L-Leucine
Binnenschors van Uncaria Tomentosa
Overige ingrediënten : Erythritol , natuurlijke smaakstoffen, citroenzuur, rebaudioside A (stevia-extract), cafeïne, xanthaangom.